НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ
Изложението за мебелно производство и дървообработване ТЕХНОМЕБЕЛ 2021 стартира на 10 ноември
11.10.2021

 

Изложението се отлага за 2022 г. !

От 10 до 13 ноември секторът на материалите и машините за дървообработване и мебелна промишленост ще съсредоточи вниманието си върху ТЕХНОМЕБЕЛ.

Единственото по рода си изложение в България ще приеме за 19-и път представителите на бранша от страната и чужбина в Интер Експо Център. Изложителите ще представят тенденциите и иновациите в редица сегменти, като дървообработващи машини и оборудване, бояджийска техника, машини и материали за производство и тапициране на мебели, мебелен обков, механизми и детайли, инструменти, консумативи и др.

Интерес от България и чужбина

Кампанията е в ход, а желаещие да се включат като изложители все още имат тази възможност. „Отчитаме силен интерес към ТЕХНОМЕБЕЛ“, коментират организаторите. Според наблюденията им ситуацията през последната година и половина е довела до дефицит на физически бизнес-контакт. Именно него представителите на сектора определят като най-пълноценния способ за устойчиво развитие на бизнеса. „Онлайн комуникацията е добро временно решение, но не може да замести срещите „на живо“, допълват организаторите.

Форумът се реализира от орагнизаторите Браншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост (БКДМП) и Интер Експо Център. Сред изложителите е водещ интересът на българските компании. Отчетлив е и този на чуждестранните. Постоянен през последните години е интересът към участие на фирми от Гърция, Полша, Турция и др, превръщайки ТЕХНОМЕБЕЛ в авторитетна В2В платформата за Ютоизточна Европа. На последното си издание изложението бе посетено от български и чуждестранни представители на сектора, сред които собственици и изпълнителни директори на 47 компании от 19 държави от Европа и Азия по програмата Hosted buyers.

Повече информация може да бъде открита в сайта www.technomebel.bg.

 

Източник: Интер Експо Център<< НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал