НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ
76-ото издание на Международния технически панаир ще се проведе в Пловдив от 19 до 24 септември 2022 г.
26.08.2022


76-ото издание на Международния технически панаир ще се проведе в Пловдив
от 19 до 24 септември 2022 г.


По-малко от месец остава до началото на
76-ото издание на Международния технически панаир, което ще се проведе от 19 до 24 септември 2022 г. в Пловдив.
Престижната проява е утвърдено събитие в изложбената индустрия на Югоизточна Европа и запазена марка в 130-годишната история на Пловдивския панаир.

По традиция Международният технически панаир събира индустриалните лидери и привлича с възможностите за нови бизнес перспективи. Отразява тенденциите в икономиката и да чертае посоките на развитие в индустрията. Фирми и компании от цял свят се възползват от шанса да демонстрират конкурентните си предимства и иновации пред многохилядна аудитория. Същевременно разполагат с опцията за директна делова комуникация и нови успешни партньорства.

76-ото издание комбинира няколко специализирани изложби, посветени на машиностроенето, дигиталните технологии, строителството, зелената икономика и екопроизводството, химическата индустрия. Специален акцент в предстоящия форум е електромобилната индустрия. Под надслов „Предизвикай бъдещето!“ ще бъдат представи концепциите за нова мобилност и достиженията на производителите на автомобили (електрически и хибриди), тягови батерии, споделено пътуване, зарядна инфраструктура и други компоненти, които оформят транспорта на бъдещето.

 

Източник: Международен панаир Пловдив

 

<< НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал