НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ
По-малко от месец остава до изложението MachTech и InnoTech
27.08.2021

От 14 до 17 септември форумът ще събере в Интер Експо Център водещи български и чуждестранни компании. Към момента в списъка с участници откриваме над 130 фирми; представени ще бъдат над 300 световни бранда.
 
Подкрепа от институциите и интерес от австрийски фирми
 
И през тази година е отчетлив интересът към участие на компании от Австрия. В MachTech&InnoTech австрийски фирми от различни направления в индустриалния сектор ще се представят на колективния щанд на Търговския отдел на Австрийското посолство в София. С участие в изложението и предстоящата конференция ще се включи и DG Trade – Директоратът към Европейската комисия, отговорен за търговската политика на Европейския съюз със страни в и извън границите на съюза. Осезаема за българските компании е институционалната подкрепа. Това става благодарение на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), която финансира участието на 19 компании.
 
Трансформацията на индустрията
 
В първия изложбен ден, 14 септември, ще се проведе международна конференция „Предизвикателства пред трансформацията на индустрията“. Събитието е част от съпътстващата програма на MachTech&InnoTech 2021 и се организира с подкрепата на ИАНМСП и Българската браншова камара-машиностроене. Разбира се, през всички дни ще се провеждат семинари, лекции и фирмени презентации за иновациите и актуалните теми.
 
Изложители от различни индустриални сфери
 
„В хода на кампанията забелязваме силен интерес към участие на фирми от различни сфери на индустриалните технологии и металообработката“, коментират организаторите. Така например с щандове ще се включат компании, опериращи при металорежещите и металообработващи машини, роботиката, закаляване и термообработка, лазерните и технологиите за заваряване, проектиране, хидравлика и пневматика, системи за индустриална автоматизация, индустриален софтуер, 3D принтиране, електрониката и др.
 
MachTech&InnoTech 2021, от 14 до 17 септември, ще се проведе съобразно изискванията на националните здравни власти. Всички новости и възможностите за заявяване на участие, ще откриете в сайта www.machtech.bg.
 
 
Източник: Интер Експо Център
 
 
 
 
<< НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал