НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ
ПОЛЗИ ОТ ВНЕДРЯВАНЕ НА ТЕХНОЛОГИЯТА С ВОДНА МЪГЛА ЗА ЗАЩИТА ОТ ПОЖАР
02.11.2021

Покана за семинар:

"ПОЛЗИ ОТ ВНЕДРЯВАНЕ НА ТЕХНОЛОГИЯТА С ВОДНА МЪГЛА ЗА ЗАЩИТА ОТ ПОЖАР"

Източник: © VID Fire-Kill

Компанията VID Fire-Kill, лидер в разработката и производството на иновативни решения за екологична и надеждна противопожарна защита, отправя покана до специалистите в противопожарната индустрия за участие в семинар на тема: „Ползи от внедряване на технологията с водна мъгла за защита от пожар”.

Семинарът ще се проведе на 30-ти март 2022 г. в централата на VID Fire-Kill в град Свенборг, Дания.


Тематичен фокус:

Фокусът на семинара ще бъде върху защитата на различни обекти, включително обществени и търговски сгради като хотели, офиси и болници, центрове за данни, както и върху защитата на зони със специална пожарна опасност като съоръжения работещи с биомаса, машинни помещения и инфраструктурни тунели.

Участниците в семинара ще бъдат запознати с предимствата на технологията с водна мъгла и приложенията, при които водната мъгла създава стойност. Ще имат възможност да научат за особеностите при проектиране на системи с водна мъгла и приложимите за това продукти на VID Fire-Kill, както и необходимите одобрения и стандарти.

Семинарът ще протече в обичайния формат, като ще включва настаняване в местния хотел Aeroe и много възможности за общуване с колеги от индустрията. Презентациите ще се проведат от експерти по пожарна защита с водна мъгла на фирма VID Fire-Kill.

Семинарът съчетава презентации с пълномащабни пожарни тестове, за да се гарантира пълно разбиране за положителните ефекти на водната мъгла. Програмата на семинара ще обхване различни видове противопожарни решения.


Очаква се пълна активност, така че не забравяйте да се запишете за семинара при първа възможност!


Практическа информация за семинара и регистрация:

Семинарът е двудневен. Ще се проведе в края на месец Март 2022 г. Записването трябва да се направи преди 15 март 2022 г., като се използва електронна форма за регистрация, публикувана по-долу. След регистрация автоматично ще ви бъде изпратена фактура, която трябва да бъде платена най-късно до 20 март 2022 г. по банков път.

Таксата за семинара е 320 евро на човек или 210 евро без настаняване. Таксата включва двудневен курс с теория и пълномащабни демонстрации на пожарни тестове на системи с водна мъгла с ниско налягане за противопожарна защита на търговски и промишлени приложения в лицензирана лаборатория - Danish Fire Laboratories (DFL), нощувка в хотел Aeroe в град Свенборг, Дания, социално събитие с вечеря и напитки, както и материали от курса, достъпни онлайн. Може да се поръча допълнителна нощувка срещу такса от 110 евро на човек.


За повече информация и регистрация посетете страницата на семинара:

https://vidaps.dk/courses/course/the-benefits-of-using-watermist-seminar/


Форма за регистрация:

https://vidaps.dk/courses/signup/
Източник: TechInfoTM Knowledge Communication.
 
 
 
 

<< НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал