НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ
22-ра международна конференция за водна мъгла
24.04.2023


22-та международна конференция за водна мъгла (IWMC 2023)
ще се проведе в Копенхаген

 

Домакин на 22-та международна конференция за водна мъгла (IWMC) ще бъде столицата на Дания – град Копенхаген.

Датите на провеждане на конференцията са 10 и 11 октомври 2023 г., а мястото – Copenhagen Marriott Hotel. Организатор на събитието е Международната асоциация за водна мъгла (IWMA).

На 15 май ще бъде активирана специалната уеб страницата на конференцията. До тази дата – 15 май 2023 г. – ще бъде отворена и поканата за изпращане на доклади, напомнят организаторите.

Успоредно с конференцията ще се проведе изложба, която ще даде възможност на компании и организации, желаещи да станат спонсори на събитието, да представят своята дейност пред делегатите, да покажат своите продукти и да намерят нови потенциални клиенти. Формулярите за резервация на спонсорски пакети са достъпни на уеб страницата на IWMA.

„Първият ден от събитието ще се съсредоточи основно върху приложенията на водната мъгла, докато вторият ден ще възприеме по-научен подход към технологията с водна мъгла“, коментира Бетина Макдауъл, генерален мениджър на IWMA.

И тази година ще бъде връчена наградата на Асоциацията – IWMA Young Talent Award, която този път ще отиде при автора на най-добрата научна докторска (PhD) теза, посветена на водната мъгла. Крайният срок за кандидатстване за наградата е 28 април.

Програмата на конференцията ще бъде публикувана на 1 август, а периодът за ранно записване на делегати ще приключи на 15 август.

 

За повече информация: https://iwma.net

 

Източник: International Water Mist Association (IWMA)

Снимки: Copyright IWMA

 

 

<< НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал