НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ
Международен технически панаир 2023
28.06.2023

Международен технически панаир - Пловдив, 14 - 17 септември 2023 г.
 

Тази есен авторитетният форум ще събере индустриалните лидери от 14 до 17 септември в Международен панаир Пловдив. Той ще бъде обогатен с три тематични направления, за които са привлечени сериозни нови партньори от високотехнологичния сектор, индустрията за къмпинг туризма и активния живот на открито, производството на леки летателни апарати.

Изложението е запазената марка на най-големия панаирен център на Балканите. По традиция комбинира специализирани експозиции, посветени на модерното строителство, дигиталните технологии, екопроизводството, зелената икономика, машиностроенето и тежката техника, минната и сондажна индустрия. В последните години е платформа за представянето на разнообразни смарт решения за дома, за производствените и преработвателните браншове.

Широкото навлизане на изкуствения интелект в ежедневието на компаниите предпоставя и презентирането на богат набор от приложения за различни индустриални сектори. Очакванията за предстоящия есенен панаир са за най-много иновации, базирани на постиженията в ИТ сферата. Най-интересните и полезни нововъведения ще бъдат отличени в Конкурса за златни медали, който традиционно се организира в рамките на изложението от Международен панаир Пловдив. Обикновено две трети от участниците в изложението са компании от всички континенти – директни производители, търговци и представители. Международен технически панаир среща индустриалните лидери и иноватори от цял свят, за да създават контакти помежду си. Мениджъри, инженери, предприемачи, финансисти и учени споделят опит и обсъждат взаимноизгодно сътрудничество.

Предстоящото 77-о издание предвижда отново изключително богата съпътстваща програма със семинари, презентации, премиери, двустранни срещи на делегации и търговски представителства. Международен панаир Пловдив ще осигури всички условия за комфортното им провеждане, тъй като разполага с различни модерни зали, оборудвани по световни стандарти за делови форуми.

Ако сте предприемач или мениджър на компания, която желае да се утвърди като иновативен лидер в индустриалния сектор, Международен технически панаир е събитието, което не трябва да пропускате. Ако искате да разширите своя пазарен дял и да създадете полезни бизнес контакти, Международен панаир Пловдив е мястото, на което трябва да бъдете през 2023 година. Станете част от този вълнуващ форум на световната технологична революция! Запознайте се с условията за участие в него на страницата на изложението, което се провежда в Пловдив – индустриална и културна столица на България.

Повече информация: https://fair.bg/bg/event/2023/mezhdunaroden-tekhnicheski-panair-2023

 

Източник: Международен панаир Пловдив<< НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал