НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ
Бизнес срещи с германски фирми
15.06.2008
На 29 юни 2009 г. в гр. Стара Загора, хотел Верея и на 30 юни 2009 в гр. София ще се проведат бизнес срещи с германски фирми в рамките на предстояща иконимическа делегация. Делегацията е организирана от Министерството на икономиката и науката на федерална провинция Саарланд/Германия и Центърът за производителност и технологии Саарланд в сътрудничество с фирма Сикос-ЮС ООД София.

Целта на мероприятието е да се установят преки контакти, да се обмени опит и да се обсъдят възможностите за сътрудничество между германски и български фирми и институции в различни браншове – минно дело, околна среда, измервателни уреди, строителство, производство на кабели, електрооборудване, IT, хидравлика и др. Участието за българските фирми и институции в срещите е безплатно, като за всички срещи има осигурен превод.

Списък с германски фирми
Заявка за участие

За допълнителна информация:
02/ 988 91 10, 988 15 98
факс: 02/ 988 91 12
E-Mail: nekova@sikos-uc.com

<< Новините от 2008 г.

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал