НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ
Международната специализирана изложба и конференция ВОДА СОФИЯ 2008
12.05.2008
От 27 до 30 май 2008 г. в Интер Експо Център ще се проведе 2-то издание на международната специализирана изложба ВОДА СОФИЯ 2008.

Ще бъдат представени нови и ефективни технологии за: Вододобив, пречистване и преработване на води и отпадни води, контролиране замърсяването на течащи и подпочвени води и опазване на околната среда, контролни съоръжения за превенция от наводнения и подпочвени води, съоръжения и технология за поддържане и почистване на плувни басейни, канализация и водоеми, технология за добив, бутилиране и дистрибуция на питейна вода.
<< Новините от 2008 г.

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал