НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ
ЕМбиент привлече вниманието към себе си на Есенния Пловдивски панаир 2007
09.10.2007

Продуктите и услугите на ЕМбиент привлякаха интереса на бизнеса на традиционния Есенен Пловдивски панаир, в който компанията взе участие в рамките на специализираното изложение ИНФОТЕХ 2007. Разнообразието от електронно съдържание (над 2400 курса), както и платформата за електронно обучение – ePortal, която е разработка на компанията, бързо привлякаха вниманието не само на посетителите, но и на другите фирми изложители. Сред най-търсените бяха бизнес курсовете по управление на проекти, продажби, комуникационни умения, както и ИТ курсовете за подготовка за сертификати на Microsoft, Sun Microsystems, Cisco, PMI, LPI, ISEB, CIW. Специално за панаира, компанията предложи на клиентите си безплатна платформа за електронно обучение – ePortal, за 2007 година. Компанията бе приета като новост на пазара – една от малкото компании за електронно обучение и единствена, която предлага цялостно решение в тази сфера.

ЕМбиент въвежда уникални продукти и услуги на българския пазар, комбинирайки професионални консултации, платформи за електронно обучение и над 2400 курса. Консултациите на Ембиент осигуряват стратегии, методология и процес на обучението. Платформата е лесна за интеграция и изцяло разработена от компанията, което осигурява необходимата й гъвкавост. Качеството и нивото на курсовете се гарантира от SkillSoft – лидер на глобалния пазар за електронно съдържание. Като резултат, клиентът получава организационна и техническа култура в сферата на електронното обучение - цялостен процес на обучение, неоходимата среда за него, виртуални стаи, интерактивност на курсовете, последващите отчети и доклади, показващи развитието на всички служители.

<< Новините от 2007 г.

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал