НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ
Кооперационна борса с германски фирми
22.08.2007

От 24 до 28 септември 2007 г. по време на Международния технически панаир в гр. Пловдив в рамките на щанд на Саарланд (палата 11, щанд 11М1) ще се проведе кооперационна борса между германски и български фирми.

Целта е да се установят преки контакти и да се обсъдят възможностите за двустранно сътрудничество. Бизнес-срещите ще се провеждат по предварителен график. Ще бъде осигурен превод от немски на български език. Участието за българските фирми е безплатно.

Ако проявявате интерес към среща с някоя от германските фирми от приложения списък, трябва да заявите своето участие в кооперационната борса до 31 август 2007 г. като попълните и изпратите по е-мейл или факс следната заявка за участие.

На базата на направените заявки ще бъде изготвен график на срещите на всяка германска фирма и ще Ви бъде съобщен точния час за Вашите срещи.

За въпроси и допълнителна информация:
г-жа Нели Месерджиева
тел. 02/ 988 15 98
факс: 02/ 988 91 12
e-mail: [email protected]


<< Новините от 2007 г.

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал