НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ
Международната специализирана изложба ЕЛТЕХ 2007
10.09.2007
Световни и европейски новости в областта на електрониката и електротехниката показва международната специализирана изложба ЕЛТЕХ. Тя се организира в рамките на 63-ия Международен технически панаир, който ще се проведе от 24 до 29 септември в Пловдив. Съорганизатор на деловия форум е Камарата по електротехника.

Акцентите в тазгодишното издание са свързани с възможностите за изграждане на комплексни системи за контрол, автоматизация и управление. Наред с тях ще бъдат демонстрирани нови технологии и продукти в областта на електрообзавеждането, инсталациите, електронните елементи, изолационните материали, електрическите апарати, акумулатори, батерии и зарядни устройства, електронни измервателни уреди, трансформатори, проводници и други сектори от тази динамично развиваща се промишленост.

ЕЛТЕХ заема 3-о място по брой на участници и 5-о място по размер на ангажирани площи сред 10-те изложби в рамките на ЕСЕН 2007. Тези позиции, както и представянето на водещи фирми от цял свят, се дължат на факта, че електротехниката и електрониката са една от най-перспективните ниши за инвестиции в България. Това обяснява големият интерес на чуждестранните компании към нея и дава шанс на българските предприемачи да намерят стабилни партньори за съвместни предприятия и инвестиционни проекти.

Широкият спектър от подотрасли, производители и търговци, които участват в изложбата, предоставят възможност за създаване на перспективни контакти. Пълният списък на изложителите се намира на Интернет страницата на Международен панаир Пловдив на адрес www.fair.bg, където може да се направят и предварителни заявки за срещи с тях. На същия адрес може да се получи информация и за проявите от деловата програма на форума.<< Новините от 2007 г.

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал