Новини
MachTch&InnoTch Expo с нова зала за участници
19.01.2017


В отговор на големия интерес към водещото специализирано изложение у нас за металообработващи машини и инструментално оборудване MachTch&InnoTch Expo, организаторът на събитието Интер Експо Център обяви, че отваря нова зала за участници.

„Още по време на изложението през 2016 г. голяма част от компаниите заявиха, че искат да резервират своето място за тазгодишното издание. Това беше първият признак, че събитието ще надмине мащабите си през 2017 г. и към момента 90% от площите на изложението са вече заети. Остават повече от два месеца до началото на събитието, затова сме радостни да обявим, че отваряме нова зала“, обяснява управителят на Интер Експо Център Ивайло Иванов. Все още всички производители и търговци могат да се възползват от 20% по-ниските цени за участие до 20 януари.

За поредна година в дните на MachTech&InnoTech Expo ще бъдат организирани и двустранни бизнес срещи между български и чуждестранни компании. Те се организират със съдействието на Enterprise Europe Network и ще се състоят на 6 април.

Към момента сферите на дейност на компаниите, които са заявили участие, са разнообразни – от разработката на системи за визуална инспекция и решения за цялостна обработка на производствената информация, през производството на индустриални електронни компоненти, до роботи за автоматизация на хоризонтални машини за леене под налягане. През 2016 г. бяха проведени близо 90 срещи между компании от България, Гърция, Унгария, Хърватия и Сърбия.

Паралелно с MachTech&InnoTech Expo ще се проведе 11-ото издание на единственото изложение във водния сектор в страната Вода София и младежкият инженерен форум „Аз, инженерът“.

Изложението ще се проведе от 4 до 7 април в Интер Експо Център - София.

За повече информация:
http://machtech.bg/bg


Източник: Интер Експо Център
 

<< Новини

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал