Новини
СИНХРОН-С участва в специализирана изложба за защита от пожари
17.04.2017

СИНХРОН-С взе участие в специализирана изложба „Средства за борба с пожарите, авариите, катастрофите и природните бедствия“, която се проведе на 6 и 7 април в Академията на МВР.

Изложбата се проведе в рамките на осмата научна конференция „Гражданска безопасност 2017“. Събитията бяха организирани от факултет „Пожарна безопасност и защита на населението“ към Академията на МВР.
 
Конференцията беше с изключително богата програма като лекциите бяха представени в три паралелно провеждащи се сесии с основни теми: „Oперативна и техническа дейност на службите за ПБЗН”, Защита от пожари и аварии“ и „Обучение и общи проблеми на ПБЗН“. Сред лекторите бяха преподаватели както от Академията на МВР, така и от водещи университети в София - Минно-геоложки университет, Химикотехнологичен и металургичен университет, Технически университет, Университет за архитектура, строителство и геодезия, и др.
 
По време на изложбата СИНХРОН-С представи своята дейност в областта на противопожарната защита и по-специално проектиране, узаконяване, изграждане и техническа поддръжка на системи за пожароизвестяване и пожарогасене, както и изготвяне на цялостни проекти по част „Пожарна безопасност“ от инвестиционното проектиране.
 
„За нас беше удоволствие да посрещнем гостите - представители на научните среди, ръководители и инспектори от службите по ПБЗН в столицата и страната, които проявиха интерес към дейността ни, и да обменим знания и идеи за бъдещо сътрудничество“, споделиха от компанията.

 

За повече информация за компанията, моля последвайте линка: СИНХРОН-С ООД


<< Новини

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал