Новини
СИНХРОН-С инсталира и пусна в експлоатация система за пожарна защита в Българска банка за развитие
29.05.2017


СИНХРОН-С завърши проект за пожарна безопасност в новата сграда на Българска банка за развитие в центъра на София.

Проектът обхваща проектиране, монтаж, пускане в експлоатация и техническа поддръжка на противопожарна система в новото сървърно помещение на банката.

В рамките на проекта бяха изградени инсталации за автоматично пожарогасене с инертни газове, локална система за пожароизвестяване и сигнализация, както и аспирационна система за въздушни проби за ранна детекция на дим.

Комбинираното взаимодействие на трите типа инсталации осигурява най-добрата стратегия за защита на сървърни помещения. Локализирането на пожара става на много ранен етап, благодарение на което не съществува опасност от възпламеняване или разрастване на пожара. Евентуален пожар може да бъде предотвратен в рамките на секунди като през това време оборудването не спира да работи. Осигурени са непрекъснатост на работния процес, максимална надеждност и ефективност на пожарната защита, което е от първостепенно значение не само за настоящия проект, но също е основен принцип в работата на СИНХРОН-С.
 

За повече информация за компанията, моля последвайте линка: СИНХРОН-С ООД

 << Новини

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал