Новини
Пълна гама оборудване за автосервизи ще представи изложбата „Ауто сити Пловдив 2019“
30.08.2019


В специалното бизнес издание на
изложбата „Ауто сити Пловдив 2019“ по време на Международния технически панаир, наред с нови модели на леки коли, джипове, ванове, камиони, пикапи, автобуси, почистващи и сметосъбиращи мащини, ще бъде демонстрирано пълна гама оборудване за автосервизи.

„Автосервизите в България вече са около 6700, затова в „Ауто сити“ сега участват повече фирми, предлагащи изделия за тях. Това ще помогне на центровете за ремонт да предоставят още по-високо качество на услугите и да се повиши безопасността на пътя“, заяви д-р Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив, организатор на изложбата.

Особено търсени са съоръженията за поправки след катастрофи. На изложбата може да се видят стендове за разпъване на смачкани автомобили и на шасита от Швеция, както и камери за боядисване от Италия. Новост е системата за диагностика и почистване на инжектори на фирма от Гърция.

Българска компания представя технология за ремонт на двигателя без разглобяване, патентована в Япония, Германия, Китай, Русия и САЩ. Тя възстановява износените детайли и ги „консервира“ със специални смеси, връща мощността на мотора и удължава периода на експлоатацията му.

Резервни части, инструменти, принадлежности, бои, масла и смазочни материали, различни видове гуми, гаражна и сервизна техника, автомивки предлагат също производители от Германия, Русия, Франция, Беларус, Чехия и други държави. Отново ще бъдат представени оборудване и продукти за бензиностанции, газови и метанстанции.

В специалното бизнес издание на „Ауто сити Пловдив“ ще участват и дилъри на автобуси, леки и тежкотоварни автомобили, камиони и други превозни средства със специално предназначение. Това ще даде възможност на промишлени предприятия, транспортни компании и общини да обновят автопарка си.

Автомобилното изложение запазва и своята най-атрактивна част – леките коли. Посетителите ще видят нови и модифицирани версии на модели от световни марки. Те ще могат и да ги изпробват в Тест драйв зоната. Дилърите ще предлагат специални цени и бонуси, за да се стимулира закупуването на коли „първа ръка“. В момента 36% от автомобилите в България са опасни, защото са на възраст над две десетилетия.

„Ауто сити Пловдив 2019“ ще представи новости във всички сегменти на автомобилната индустрия и транспорта. Деловият форум ще се проведе от 23 до 28 септември в Международен панаир Пловдив заедно с още четири изложби. Те ще демонстрират иновации от машиностроенето, роботиката, автоматизацията, строителството, електрониката и електротехниката, информационните и дигиталните технологии, екологията, енергетиката и химията. Очаква се да участват близо 700 компании и около 30 000 посетители специалисти от страната и чужбина.

Източник: Международен панаир Пловдив

 

<< Новини

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал