Новини
Двустранните бизнес срещи по време на MachTech&InnoTech
07.02.2018


Международното изложение MachTech&InnoTech среща българския и чуждестранния бизнес в Интер Експо Център от 26 до 29 март.

Създаването на устойчива среда и добър екип са два oт основните фактори за успешен бизнес. За да се разгърне обаче пълният потенциал на една компания и да бъдат оптимално развити възможностите на бизнеса, е изключително важно представителите на компаниите да се срещнат „на четири очи“. Именно тази уникална възможност предоставя международното изложение MachTech&InnoTech. Двустранните бизнес срещи между български и чуждестранни компании ще се проведат от 26 до 29 март в Интер Експо Център.

MatchMaking срещите са важен инструмент и световна практика, която свързва бизнеса и създава нови възможности Бизнес срещите са осъществени с подкрепата на Enterprise Europe Network и ще се проведат на 28 март. Участието е безплатно, като е необходима регистрация на imm-industry-4-2018.b2match.io до 20 март. След преглед на подадените заявки, всеки одобрен участник ще получи персонален график за срещи в рамките на събието.

Основни сегменти на тазгодишното изложение MachTech&InnoTech ще бъдат: „Мехатроника“, „Индустриална автоматизация и софтуер“, „3D принтиране“, „Металообработване, лазерни технологии и заваряване“ и „R&D машинни инструменти“.

Последното издание на изложението привлече над 120 водещи компании, представляващи над 250 световни бранда. Най-много фирми са регистрирани от секторите на металообработката и инструменталното оборудване (65%), следвани от индустриалната автоматизация и индустриалния софтуер (20%) и компаниите от направление качествен контрол и тестване (10%). Освен увеличаване на българските и чуждестранните изложители, форумът отчита все по-голям чуждестранен интерес, привличайки посетители от Сърбия, Румъния, Чехия, Полша, Македония, Италия, Турция и Германия.

Паралелно с международния форум ще се проведе и единственото изложение в България, посветено на управлението на хидро сектора - ВОДА София.

За допълнителна информация: www.machtech.bg

 

Източник: Интер Експо Център

<< Новини

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал