Новини
СИНХРОН-С предлага надеждно решение за защита от пожар на складове и логистични обекти
28.09.2017


Логистичните предприятия съхраняват огромни количества стоки на сравнително малка площ, поради което рискът от възникване на пожар е много висок.

В зависимост от горимото натоварване на съхраняваните продукти, както и от вида и конструкцията на обектите - високостелажни складове, хладилни складове, складове за химически продукти или индустриални складове, са налице голям брой взаимосвързани пожарни рискове. Специфични рискове като съхранение на леснозапалими течности, хартия на роли или автомобилни гуми изискват и специфични персонализирани решения за защита.

Оптималната противопожарна защита трябва да осигури непокътнатост за стоките и складовите съоръжения, и същевременно безопасност за хората, опериращи в обекта. Друг основен проблем, който трябва да бъде преодолян, е бързото разрастване на евентуален пожар, поради голямата плътност на подреждане на стоките и ограничения достъп до тях. Без адекватна противопожарната система, това може да бъде унищожително за обекта.

Като компания с дългогодишен опит в изграждането на противопожарни инсталации, СИНХРОН-С предлага комплексен подход и уникални специализирани решения за всеки пожарен риск, които осигуряват изключителна бързина на детекция, потискане и погасяване на евентуален пожар. За разлика от традиционната защита, специализираните решения на СИНХРОН-С значително намаляват неблагоприятното въздействие на дима, саждите и водата, които могат да бъдат опустошителни за съхраняваната продукция, и предлагат максимална сигурност и безопасност както за хората и съхраняваните стоки, така и за складовите съоръжения.

 

За повече информация за компанията, моля последвайте линка: СИНХРОН-С ООД

 << Новини

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал