Новини
Европейски минен бизнес форум 2016
27.07.2016

На 13 септември 2016 г. в хотел Хилтън в гр. София ще се проведе четвъртото издание на Европейски минен бизнес форум. Събитието се провежда под патронажа на министъра на енергетиката на Република България г-жа Теменужка Петкова. Организатори са Българска минно-геоложка камара, Министерство на енергетиката, Европейска асоциация на минните индустрии (Евромин), а съорганизатори: МГУ "Св. Иван Рилски", Българска стопанска камара, Конфедерация на работодателите и индустриалците в България, Научно-технически съюз по минно дело, геология и металургия, Българска мрежа на Глобалния договор на ООН.

За повече информация и регистрация: http://www.embf.eu.

 

Източник: Българската минно-геоложка камара

<< Новини

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал