Новини
Либерализация на търговията и услугите в Дунавския регион, Западните Балкани и страните от ЦЕФТА
01.09.2016

Българската търговско-промишлена палата организира Конференция на тема „Либерализация на търговията и услугите в Дунавския регион, Западните Балкани и страните от ЦЕФТА“, която ще се състои на 28 септември 2016 г. в сградата на БТПП. Конференцията се подготвя в сътрудничество с Партньорския проект на Асоциацията на немските търговско-икономически палати (DIHK) и ЦЕФТА „Приложение на ЦЕФТА за подпомагане на интернационализацията на икономиката на Югоизточна Европа“, Западнобалканския инвестиционен форум на палатите (WB CIF) и Асоциацията на дунавските търговски палати (DCCA). Тя ще бъде продължение на 6-та Конференция на Дунавския регион, организирана от Стопанската камара на Австрия на 13 септември 2016 г. във Виена.

Събитието ще бъде подходящ инструмент за насърчаване на синергията между дунавските страни, Западните Балкани и страните от Югоизточна Европа, както и за промотиране на интересите на малкия и среден бизнес в международната търговия.

В конференцията ще вземат участие представители на държавната власт, търговско-промишлените палати от региона, дипломатическия корпус в страната, бизнеса и медиите.

Основните теми, които ще бъдат дискутирани по време на събитието, са: стратегията на ЕС за Дунавския регион, програмата за трансгранично сътрудничество „Дунав“, бизнес климатът и инвестиционните възможности в Дунавския регион, Западните Балкани и региона на ЦЕФТА, транспортната инфраструктура – регионална политика и проекти, устойчивото управление на туристическите услуги.

Фирмите, които имат желание да участват, следва да изпратят попълнена приложената регистрационна форма на e-mail: v.velichkov@bcci.bg в срок до 26 септември. Участието е безплатно. Работни езици: български–английски.
 

Източник: БТПП

 

 

<< Новини

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал