Новини
Международно специализирано изложение MachTech и InnoTech Expo
12.12.2016


Oт 4 до 7 април 2017 г. в Интер Експо Център - София ще се проведе специализираното изложение MachTech&InnoTech Expo.

По прогнози ръстът на новите компании в специализираното събитие ще бъде почти 30%.

Преди броени седмици стартира подготовката за предстоящото ново издание на B2B форума за индустриална техника MachTech&InnoTech Expo, който ще се проведе от 4 до 7 април 2017 г. в Интер Експо Център – София.

Резултатите от кампанията показват, че събитието ще надмине мащабите си от тази година, тъй като 80% от местата в залите са вече резервирани от фирмите участници. Поради големия интерес към изложението се очаква ръстът на новите компании да достигне 30%.

Това се дължи и на българските производители, които в предишното издание на MachTech&InnoTech Expo бяха финансово подпомогнати от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и сега в резултат на постигнатите успехи отново заявиха своето участие за 2017 г.

През годините MachTech Expo доразви и задълбочи своята тясна специализация в областта на металорежещите и металообработващите машини, инструменталното оборудване и метрологията. A InnoTech Expo, което е естествено допълнение на MachTech Expo остава с акцент върху автоматизацията, CAD/CAM/CIM системите, 3D принтирането и индустриалния софтуер.

Именно тази тясна специализация привлича български и чуждестранни специалисти, които посещават изложението, за да се запознаят с развитието на новите технологии.

MachTech&InnoTech Expo e и единственият бизнес форум в страната, по време на който се провеждат двустранни бизнес срещи между български и международни компании в сферата на индустриалните машини и оборудване.

Събитието се организира със съдействието на Enterprise Europe Network и новото му издание ще се състои на 6 април. Тази година бяха проведени близо 90 срещи между компании от България, Гърция, Унгария, Хърватия и Сърбия.

Паралелно с MachTech&InnoTech Expo ще се проведе 11-ото издание на единственото изложение във водния сектор в страната Вода София и младежкият инженерен форум „Аз,инженерът“.
 

Източник: Интер Експо Център


<< Новини

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал