Категории

КРИСМЕТАЛ

КРИСМЕТАЛ ЕООД
София 1528, Гара Искър - Север
ул. "подп. Йордан Тодоров" 20
Тел. : 02/ 978 98 80, 978 98 82
Факс: 02/ 978 98 84
Е-mail: sales@chrysmetal.bg
Уеб сайт: www.chrysmetal.bg

"КРИСМЕТАЛ" ЕООД е създадена през 2002 година и е специализарана в търговията с промишлена и тръбопроводна арматура. Фирмата разполага с офис и складова база с обща площ 8000 кв.м., от които 1000 кв.м. застроен склад намиращ се в непосредствена близост до офиса.

"КРИСМЕТАЛ" ЕООД е член на "CHRYSSAFIDIS" S.A. Group - Гърция, която е създадена през 1882 година и е една от най-големите доставчици на индустриална и водопроводна арматура в Гърция. Асортиментът на продуктите, с които разполага, е уникален (от обикновени тръби до сложни автоматизации), което й позволява да предлага на клиентите си съвременни цялостни решения.

"CHRYSSAFIDIS" S.A. снабдява индустрията, инженерингови и строителни фирми, корабостроенето и търговските магазини с различни видове тръби, фитинги, шибъри; спирателни, редуциращи и предпазни вентили; сферични кранове и вентили, кондензни гърнета, автоматизации, изолационни материали и други. Тези продукти са изработени от лят чугун, стомана, неръждаема стомана и месинг, и са предназначени за тръбопроводни инсталации за вода, пара, пропан-бутан, природен газ, химически и други флуиди.

"CHRYSSAFIDIS" S.A. разполага с три напълно компютъризирани склада, два в Атина (10.000 кв.м.) и един в Солун (1.500 кв.м.). Това й позволява да поддържа голяма складова наличност и да предлага конкурентни цени. Също така продуктите имат сертификати за качество съгласно международните стандарти (ISO 9001, DIN, API, BS, UL, DVGW и др.)

"CHRYSSAFIDIS" S.A., както и "КРИСМЕТАЛ" ЕООД разполагат с високо квалифициран инженеро-технически персонал, който по всяко време е на разположение на клиентите си за оказване на техническа помощ и консултации. Високото качество на предлаганите продукти, бързият сервиз и конкуретните цени са гаранция за успеха на нашите клиенти.

"CHRYSSAFIDIS" S.A. и "КРИСМЕТАЛ" ЕООД представляват с изключителни права най-големите производители от цял свят като:

SPIRAX SARCO (Великобритания)
RMG (Германия)
REGO (САЩ)
Bryan Donkin (Велкобритания)
Rochester (Белгия)
GSR (Германия)
CRANE (Великобритания)
Saunders (Великобритания)
SAPAG (Франция)
EFFEBI (Италия)
CMO (Испания)
Mival (Италия)
Grinnell (САЩ) и други.


<< назад

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал