Категории

СЕМИС

СЕМИС СД
София 1680, ул. “Лерин” 36
Тел: 02/ 978 66 64
Моб. тел.: 088 7240483
Е-mail: semis@hotmail.com
Уеб сайт: www.semis.hit.bg


Комплексни решения за автоматизация
на многоосни машини


Фирма СЕМИС е създадена през 1992 година от водещи специалисти на бившия Технологичен институт по индустриална електроника към ЗММ (ЗММ-ТИИЕ). СЕМИС разработва и произвежда цяла гама от изделия, насочени към автоматизация на машини, изискващи движение по една или няколко оси (металорежещи машини, машини за лазерно, плазмено или газово рязане, дървообработващи машини и т.н.).


Основните продукти, произвеждани от СЕМИС, са:

PC базирана CNC системa TSCNC
PC базирана CNC системa TSF
Сервоусилватели за постояннотокови двигатели - DC4QR
Машини за лазерно, газово и плазмено рязане


Друга част от дейноста на СЕМИС е преоборудването на стари машини и превръщането им в такива с електрозадвижване и CNC управление.

Изделията на фирма СЕМИС се използвуват в над 15 държави от 4 континента. Професионалното проектиране, използвуването на съвременна елементна база, автоматизираният монтаж на SMD компоненти и отличния контрол на качеството, позволяват на СЕМИС да дава 24 месечна гаранция за всички свои изделия.

Фирма СЕМИС е и представител на датския производител на енкодери Scancon
www.scancon.dk.

 

 


<< назад

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал