Категории

СЕКДООР

СЕКДООР
гр. София, бул. "България" №98,
сграда "Астра", офис 11В
гр. Пловдив, бул. "Марица" №160
Тел.: 02/ 952 27 00; Факс: 02/ 952 27 00

E-mail: vpetrova@secdoor-bg.com
Уеб сайт: www.secdoor-bg.com
Лице за контакти:
Веселина Петрова - София

Фирма СЕКДООР е специализирана в производството на
секционни гаражни и индустриани врати,
както и в изграждането на индустриални сгради с термопанели.   
 

Предимството на нашата фирма е използването на първокачествени материали, събрани от най-добрите световни компании работещи в тази област. Второ много важно предимство е фактът, че фирма СЕКДООР е с производствена база в България, гр. Пловдив. По този начин, тя фактически се явава български производител, което не само допринася за развитието на родната икономика, но и е много важно условие за мобилността както на поетите поръчки, така и за сервизните услуги изпълнявани от фирмата.
 

  
 

Освен със секционни врати и строителни дейности, фирма СЕКДООР е и вносител на висококачествено логистично оборудване: пожароустойчиви врати, хидравлични рампи, претоварни мостчета, уплътнителни ръкави, pvc завеси.
<< назад

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал